ایمپلنت دندان چیست ، هزینه ، عوارض ، مراحل و انواع ایمپلنت چگونه است؟

مجله آموزشی و تکنولوژی | اخبار روز دنیا از تازه های تکنولوژی

ایمپلنت دندان چیست ، هزینه ، عوارض ، مراحل و انواع ایمپلنت چگونه است؟

۱۸۶ بازديد
ایمپلنت دندان چیست ، هزینه ، عوارض ، مراحل و انواع ایمپلنت چگونه است؟

قرار دادن ایمپلنت دندان در فک، درمانی نه چندان سخت است که عارضه ای نخواهد فضا نگهدارنده دندان کودک چیست داشت. ایمپلنت دندانی همان نقش دندان های اصلی را تا پایان عمر برای بیمار ایفا می کند. از بین روش های مختلف جایگزینی ریشه دندان، ایمپلنت دندان جایگزینی کامل محسوب میشوند، چراکه هم ریشه و هم تاج دندان را شامل می شوند. ایمپلنت دندان چیست ؟ ایمپلنت دندان که به اصلاح انگلیسی به آن DENTAL IMPLANT میگوییم، نوعی پایه تیتانیومی سازگار با سلول های بدن می باشد. از ایمپلنت های دندانی به عنوان جایگزینی مناسب و دائمی به جای یک یا چند دندان از دست رفته استفاده می شود. پس از قراردادن ایمپلنت توسط دندانپزشک در داخل استخوان فک، با استخوان سازی سلول های استخوان ساز در سطح ایمپلنت، استخوان فک به ایمپلنت جوش می خورد. فرآیند جوش خوردن و سازگاری با فک معمولا 3 تا 4 ماه طول کشیده، سپس قسمت تاج و روکش دندان ساخته شده و بر روی پایه قرار داده می شود.

  1. انجام درمان توسط متخصص ایمپلنت
  2. تنظیم جلسات بعدی برای ادامه مراحل ارتودنسی دندان
  3. یک مثلث کبود و یا قرمز بین دندان ها ایجاد می شود
  4. پالپ تستر
  5. غذا ها و مایعات بسیار گرم مانند سوپ داغ و قهوه
  6. امکان سفر به کشورهای مختلف
  7. انواع پروت

افرادی که تحت رادیوتراپی بهخصوص در ناحیه فک و صورت بوده اند و بیمارانی که طولانیمدت تحتدرمان بیسفسفونات بودهاند، نباید ایمپلنت بگذارند. ایمپلنت دندان در بارداری یکی از مواردی است که پزشکان به شدت با انجام آن در دوران بارداری مخالف اند و تا حد امکان از انجام این کار در دوران بارداری پرهیز می کنند. برای اطلاعات بیشتر راجب این موضوع مطلب مشکلات ایمپلنت دندان در بارداری را مطالعه کنید. مزایای ایمپلنت دندان چیست؟ با توجه به این که جای خالی دندان ها می تواند ظاهری نامناسب را به وجود آورد استفاده از ایمپلنت دندان می تواند زیبایی از دست رفته را برای شما جبران کرده و اعتماد به نفس را به شما بازگرداند. یکی از مزایا ایمپلنت دندان که آن را بین بیماران و پزشکان به روشی محبوب تبدیل کرده است طول عمر بالای آن است. طول عمر ایمپلنت ها در حدی است که اگر بهداشت دهان و دندان را به درستی رعایت کنید تا آخر عمر می تواند کارایی لازم را برای شما داشته باشد بدون این که دردسری برای شما به وجود آورد.

بعدی سه چیزها فورا درباره ایمپلنت دندان انجام دهید

یکی دیگر از عیوب انجام ایمپلنت دندان، می تواند قیمت نسبتا بالای آن باشد. اغلب بیماران به علت هزینه زیاد ایمپلنت دندان از آغاز درمان منصرف می گردند و به سمت دیگر موارد جایگزینی دندان می روند. جهت کسب نتیجه مد نظر از ایمپلنت دندان باید فرد تمام مراقبت هایی که پزشک گفته است را بعد از انجام ایمپلنت به درستی انجام دهد. تورم: اگر پس از انجام ایمپلنت دندان تا چند روز تورم ایجاد شود اتفاقی عادی به حساب می آید. پس از انجام ایمپلنت دندان تا 1 الی 2 روز ناحیه متورم ده برجسته تر می کردد و بعد از آن تورمش کم می شود و به حالت عادی خود بر می گردد. ایمپلنت دندان درمان جایگزینی دندان به صورت دائمی می باشد. این جراحی اصولا در طی دو مرحله انجام می گیرد که در شرایط ایده آل ممکن است در یک جلسه، و یا در شرایط دیگر در سه جلسه تکمیل گردد. یک روز پس از جراحی، غذا های سرد، نرم و خنک مثل شیر یا بستنی مصرف نمایید و آن ها را با قاشق یا لیوان میل کنید. یک روز بعد از انجام جراحی شستن دهان با آب نمک رقیق ولرم را شروع کنید و این کار را تا یک هفته به طور مداوم انجام دهید. از مصرف دخانیات تا چند روز بعد از انجام جراحی ایمپلنت خودداری کنید نمایید. قیمت ایمپلنت به عوامل بسیار زیادی وابسته است. برای مجاسبه هزینه ایمپلنت ابتدا باید به کمک دندانپزشک محاسبه کنید که چند عدد پایه ایمپلنت و چند روکش نیاز است. بعد از محاسبه دقیق تعداد پایه ها باید برند فیکسچر یا پایه خود را مشخص نمایید. برندهای ایمپلنت در انواع کیفیت و قیمت ها موجود است.

لطفا در نظر داشته باشید که هزینه ها به ریال است.

در هر ساعت از شبانهروز (حتی نیمههایشب که هیچ کلینیکی باز نیست)، متخصصانِ تاجدنتال مشغول درمان مراجعان هستند. نیاز اورژانسی به دندانپزشکی دارید؟ در این صفحه جدیدترین هزینه و تعرفه دندانپزشکی در سال ۱۴۰۱ مربوط به انواع خدمات و درمان های انجام شده در مراکز دندانپزشکی (عمومی و متخصص) درج شده است. برای دسترسی سریع تر به هزینه درمان مد نظر خود روی لینک های جدول محتوایی زیر کلیک بفرمایید. لطفا در نظر داشته باشید که هزینه ها به ریال است. لطفا توجه کنید که هزینه در مراکز خصوصی و نزد متخصصین دندانپزشکی به صورت پایه عنوان شده. مثلا اگر قید شده هزینه کشیدن دندان قدامی نزد متخصص 300 هزار تومان است، 300 هزار تومان یک مبلغ پایه است و در کلینیک های خصوصی و تخصصی قیمت می تواند از این مبلغ شروع شود. برای اینکه بدانید چرا قیمت دندانپزشکی در کلینیک های مختلف یا در شهرهای مختلف یکسان نیست روی (دلیل گران بودن هزینه ها در برخی کلینیک ها) کلیک کنید.

این ثابت کردن دقیقاً در جای اصلی دندان قرار می گیرد.

در واقع این نوع ارتودنسی بعد از نمایان شدن شکل واقعی دندان ها قابل انجام است. این گونه ویژگی ها نشان می دهد که انجام ارتودنسی ثابت در هر سنی امکان پذیر نیست و فرد برای انجام آن باید به رشد کاملی از دندان هایش رسیده باشد. به همین خاطر بیشتر افراد برای برطرف کردن نا منظمی های ردیف دندان ها از ارتودنسی متحرک استفاده می کنند. در نوع ثابت ارتودنسی از سیم و کش هایی متفاوت برای ثابت کردن دندان استفاده می شود. این ثابت کردن دقیقاً در جای اصلی دندان قرار می گیرد. یعنی سیم ها و کش های خاص دندان را به محل اصلی هدایت می کنند. با این کار هیچ اتفاقی برای ریشه و دندان نخواهد افتاد و عوارضی مانند در رفتگی دندان و یا شل شدن ریشه را نخواهد داشت. با تنظیم و ترتیب دندان ها، مراحل ارتودنسی ثابت اتمام می یابد و به دندان هایی تمیز و مرتب دست خواهید یافت. این نوع دستگاه بیشتر در ناهنجاری های فکی مورد استفاده قرار می گیرد.

خدمات عمومی توسط دستیار تخصصی یا متخصص غیر مرتبط ارائه می شود. هزینه درمان ریشه (عصب کشی) جدا از پرکردن یا روکش تاج دندان است و هر کدام از این خدمات تعرفه خود رادارد که باید به صورت جداگانه پرداخت گردد. هزینه های اعلام شده توسط همکاران ما جهت انجام درمان تقریبی است و امکان تغییر آن ضمن مراحل درمان وجود دارد. در خصوص داشتن هرگونه نظر، انتقاد و پیشنهاد در خصوص کلینیک، مراتب را با قسمت اطلاعات مطرح فرمایید تا شما را در خصوص تکمیل فرم مربوطه راهنمایی کنند. بخش رادیولوژی از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 15:30 تا 18:30 فعال است. بخش جراحی دهان، فک و صورت از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 16:00 تا 18:30 فعال است. متخصص دندانپزشکی کودکان مجمو عه ای از انتخابهای درمانی را به منظور مراقبت از دندانها، لثه و دهان کودک شما به شما پیشنهاد می کند. زمانی که پزشک کودک شما پیشنهاد می کند که کودکتان یک معاینه دندانپزشکی داشته باشد، می توانید مطمئن باشید که متخصص دندانپزشکی کودکان بهترین مراقبت ممکن را ارائه می دهد.

دندانپزشکی کودکان

بریس های دایمون از فلز، سرامیک، یا براکت های شفاف ساخته می شود. این بریس ها اندازه ای مشابه بریس های فلزی دندان دارند، اما در آنها از گیره های مخصوص برای کمک به نگه داشتن سیم های ارتودنسی جهت هدایت دهان ها به محل صحیح استفاده می شود. این گیره ها به کاهش فشار وارد شده به دندان کمک کرده و به خاطر عدم نیاز به الاستیک یا جایگزینی آن، نیاز کمتری به اصلاح دارند. هزینه ارتودنسی دیمون یا روشهای ارتودنسی دیگر نباید شما را از دستیابی به لبخندی که همیشه آرزوی داشتن آن را داشتید بازدارد. بریسهای دیمون به میزان اصلاحاتی که دندانهای شما نیاز دارد بستگی دارد. بسیاری از بیمههای دندانپزشکی منابعی را برای درمان با بریسهای دیمون اختصاص میدهند. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ارتودنسی با براکت های دایمون لطفاً کلیک کنید. بریس های سرامیکی یا بریس های هم رنگ دندان از مواد اولیه شفاف ساخته می شوند و به همین خاطر جلب توجه آنها کمتر از بریس های فلزی است.

دندانپزشک به تشخیص و درمان بیماریهای دهان و دندان میپردازد و از همینرو شاید بهتر باشد که عنوان این رشته را دهانپزشکی گذاشت. در گذشته دندانپزشکی را مساوی با دندانسازی میدانستند. اما امروزه دندانسازی تنها بخشی از دندانپزشکی است. رشته دندانپزشکی در مقطع دکترای عمومی نحوه رعایت بهداشت، پیشگیری و درمان بیماریهای دهان و دندان را آموزش میدهد. دندانپزشکی یک علم تخصصی است که سلامت دهان و دندان را به عنوان عضوی مهم در سلامت جسم و روح، زیبایی و ادا کردن کلمات تامین میکند. همچنین به یاری این علم میتوان بسیاری از بیماریها را در مراحل اولیه شناخت و از پیشرفت آن جلوگیری نمود. این مقطع دارای دو دوره مجزای ۲ و ۴ ساله است. که در ۲ سال اول دانشجویان واحدهای علوم پایه مثل بیوشیمی، آناتومی، بافتشناسی، فیزیولوژی، ژنتیک، میکروبشناسی و ایمنیشناسی را میگذرانند. پیشنهاد می شود مقاله نگاهی به 10 دستاورد فناورانه پزشکی تأثیرگذار در سال 2013 را هم بخوانید. امروزه در کشور ایران نزدیک به ۱۲ هزار دندانپزشک وجود دارد و از سوی دیگر سالانه ۱۸ دانشکده دندانپزشکی دولتی و خصوصی موجود در کشور بیش از ۱۰۰۰ دندانپزشک تربیت میکنند.

ایمپلنت دندان

وی اولین دندانپزشک ایرانی است که در فهرست اساتید دانشگاه تهران حضور داشت. دکتر سیاح از افراد تأثیرگذار در پایهگذاری دانشگاه پزشکی تهران بود و حدود ۲۴سال ریاست این دانشکده را بر عهده داشت. وی همچنین بنیان گذار سندیکای دندانپزشکان ایران در سال ۱۳۲۲ بود. ۱- دکتر آلفرد آوانسیان: متولد ۱۳۰۵ و فارغ التحصیل ۱۳۳۰از دانشکده دندانپزشکی دانشگاه تهران است. وی دوره تخصص خود را در دانشکده دندان پزشکی شیکاگو گذراند و پس از بازگشت به ایران در دانشکده دندانپزشکی ملی (شهید بهشتی) مشغول به تدریس شد. وی علاوه بر حضور در جمع هیات موسس جامعه دندانپزشکی ایران، عضو کمیته روابط خارجی اینجامعه و مترجم همزمان کنگرههای جامعه دندان پزشکی نیز بود. دکتر آوانسیان در شهریور ماه سال ۹۱ بر اثر ابتلا به سرطان لوزالمعده در لندن درگذشت. ۲- دکتر محمد علی افتخاری: متولد چهار آبان ۱۳۰۲ در مشهد و فارغ التحصیل رشته دندانپزشکی و رشته حقوق از دانشگاه تهران در سال ۱۳۲۵ است. دکتر افتخاری دوره مطالعاتی دندانپزشکی را در مرکز کارولینسکا در استکهلم سپری کرده است.

  1. برند ایمپلنت یوفیت
  2. شکستگی فک یا اوفتادن دندان
  3. آسیب شناسی (پاتولوژی دهان و صورت)
  4. Angle Orthodontistopen access
  5. کم شدن بافت لثه
  6. خانواده بیست به فکر دورزدن روزهای آلوده است

دندانپزشک به تشخیص و درمان بیماریهای دهان و دندان می پردازد و از همین رو شاید بهتر باشد که عنوان این رشته را دهانپزشکی گذاشت. در گذشته دندانپزشکی را مساوی با دندانسازی میدانستند. اما امروزه دندانسازی تنها بخشی از دندانپزشکی است. رشته دندانپزشکی در مقطع دکترای عمومی نحوه رعایت بهداشت، پیشگیری و درمان بیماریهای دهان و دندان را آموزش میدهد. دندانپزشکی یک علم تخصصی است که سلامت دهان و دندان را به عنوان عضوی مهم در سلامت جسم و روح، زیبایی و ادا کردن کلمات تامین میکند. همچنین به یاری این علم میتوان بسیاری از بیماریها را در مراحل اولیه شناخت و از پیشرفت آن جلوگیری نمود. این مقطع دارای دو دوره مجزای ۲ و ۴ ساله است. که در ۲ سال اول دانشجویان واحدهای علوم پایه مثل بیوشیمی، آناتومی، بافتشناسی، فیزیولوژی، ژنتیک، میکروبشناسی و ایمنیشناسی را میگذرانند. امروزه در کشور ایران نزدیک به ۱۲ هزار دندانپزشک وجود دارد و از سوی دیگر سالانه ۱۸ دانشکده دندانپزشکی دولتی و خصوصی موجود در کشور بیش از ۱۰۰۰ دندانپزشک تربیت می کنند.

چرا همه درباره ایمپلنت دندان صحبت می کنند...حقیقت ساده آشکار شد

از جمله معایب و مشکلات ایمپلنت قیمت آن است. هزینه ایمپلنت دندان نسبت به سایر درمانها برای جایگزین کردن دندان مانند پروتز ثابت یا پرتز متحرک بیشتر است. هزینه ایمپلنت یک دندان بسته به نوع برند مورد استفاده، از چهار میلیون تا شش میلیون تومان در فروردین ماه سال 99 است. علاوه بر قیمت ایمپلنت دندان ، زمانبر بودن درمان ایمپلنت نیز از معایب دیگر ایمپلنت های دندانی است. زمانی حداقل بین ۴ تا ۹ ماه برای این درمان لازم است. از جمله مضرات ایمپلنت این است که یک جراحی بوده و ریسکهای مربوط به جراحی را نیز تعرفه ارتودنسی ۱۴۰٢ دارد. از جمله این ریسک ها میتوان به احتمال عفونت وشکست درمان یا از دست رفتن ایمپلنت دندان اشاره کرد که در این مورد نیاز به جایگزینی مجدد آن است. ایمپلنت نیازمند معاینات دوره ای توسط دندانپزشک است. مراحل ایمپلنت دندان مانند هر درمان جراحی دیگر با ایجاد بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر آغاز شده در نتیجه بیمار در حین جراحی هیچگونه درد ایمپلنت دندان را حس نخواهد کرد.

اگر دوست دارید این نوشتار را داشته باشید و مایل به دریافت اطلاعات بسیار بیشتر در مورد روش گذاشتن فضا نگهدار دندان لطفا به بازدید از وب سایت ما.

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در فارسی بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.